کلیدواژه‌ها = Oncorhynchus mykiss
تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-8

10.22124/janb.2023.24805.1209

علی حاجی بگلو؛ عبدالرحمان مخمی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حسین رحمانی


تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37

10.22124/janb.2021.19269.1133

الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر


تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 35-46

10.22124/janb.2019.13544.1061

یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد


تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 17-38

رضا حسام پور؛ رضا ملک زاده ویایه؛ پروین شورنگ؛ محمدجواد محمدی؛ دانش مددپور داریونی