نمایه نویسندگان

ا

  • احمدی وند، سهراب تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-9]
  • اسدی شریف، احسان اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 57-67]
  • ایگدری، سهیل تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-9]
  • ایگدری، سهیل انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
  • امیری مقدم، جمشید تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]

ب

  • باقری، دارا تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
  • باقرزاده لاکانی، فروزان تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]

ت

  • تکلو، میگل تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]

ح

  • حلاجیان، علی مطالعه آسیب‌شناسی بافتی آبشش بچه‌تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]

د

  • درویشی، صمد انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
  • دژندیان، سهراب مطالعه آسیب‌شناسی بافتی آبشش بچه‌تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]

ر

  • رستمی پور، سجاد تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
  • رستم زاد، هانیه پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • رستم زاد، هانیه تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 61-72]
  • رفیعی، غلامرضا انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]

ز

  • زیبایی، آرش انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • زمانی گندمانی، مظاهر تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-9]

س

  • ستوده، ابراهیم تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
  • سجادی، میرمسعود اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامین‌های C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]
  • سوری نژاد، ایمان اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامین‌های C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]

ش

  • شاه حسینی، غلامرضا تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]

ص

  • صحرائیان، محمدرضا انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]

ع

  • عفت پناه، ایرج تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
  • علاف نویریان، حمید اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 57-67]

ف

  • فضایی، زینب اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامین‌های C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]
  • فلاحتکار، بهرام تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
  • فلاحت گر خمیران، فریده پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]

ق

  • قناعت پرست، احمد انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]

ک

  • کاظمی، رضوان اله مطالعه آسیب‌شناسی بافتی آبشش بچه‌تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]

م

  • موسوی، سید مهدی تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 61-72]

ن

  • نصری تجن، مهرداد تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]

ی

  • یوسفی جوردهی، ایوب مطالعه آسیب‌شناسی بافتی آبشش بچه‌تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]