آ
-
آبشش
مطالعه آسیبشناسی بافتی آبشش بچهتاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]
-
آنتوسیانین
اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 57-67]
-
آنزیم آلفا آمیلاز
انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
ا
-
ارزش تولید انرژی
بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
-
استخراج روغن و ثبات اکسیداسیونی
پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
استرس
اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامینهای C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]
-
استرلیاد
ویژگیهای ریختی و تغییرات شکل بدن تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده از روش ریختسنجی هندسی در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
-
الگوی رشد
انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
-
ایمونوگلوبولین M
تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-9]
-
انتوژنی
ویژگیهای ریختی و تغییرات شکل بدن تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده از روش ریختسنجی هندسی در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
-
انحلال و ترسیب ایزوالکتریک
پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
انرژی ابقاء شده بر مبنای پروتئین
بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
ب
-
بار میکروبی
تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 61-72]
-
بافتشناسی
مطالعه آسیبشناسی بافتی آبشش بچهتاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]
-
بچه ماهی
تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]
پ
-
پرتودهی
تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
-
پروتئین گیاهی
تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
-
پروفایل اسید چرب
پروفایل اسید چرب و ثبات اکسیداسیونی روغن استخراجی از ضایعات ماهی قزل-آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)در جریان پروسه انحلال و ترسیب ایزوالکتریک [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
ت
-
تاسماهی ایرانی
تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]
-
تاسماهی ایرانی
مطالعه آسیبشناسی بافتی آبشش بچهتاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]
-
تخمیر
تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
-
ترکیبات بیوشیمیایی
تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
-
تغذیه
انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
-
تغذیه با ویتامین C
اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامینهای C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]
د
-
دافنی ماگنا
بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
-
دریایخزر
مطالعه آسیبشناسی بافتی آبشش بچهتاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) صید شده در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 47-56]
ر
-
ریختسنجی هندسی
ویژگیهای ریختی و تغییرات شکل بدن تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده از روش ریختسنجی هندسی در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
-
رشد
تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
س
-
سیکلیده
اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 57-67]
ش
-
شاخص های خونی
تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]
-
شاخص های خونی
اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامینهای C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]
-
شاخص های خون شناسی
تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-9]
-
شکل بدن
ویژگیهای ریختی و تغییرات شکل بدن تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده از روش ریختسنجی هندسی در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 23-32]
ف
-
فیتوفاگ
تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 61-72]
-
فیله ماهی
تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 61-72]
ق
-
قزل آلا
تغییرات ایمونوگلوبولین (M (IgM پلاسما و شاخص های خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تزریق شده با DEHP [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 1-9]
-
قزل آلای رنگین کمان
اثر تغذیه با جیره های حاوی ویتامینهای C و E بر غلبه بر استرس ناشی از تراکم در ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 49-59]
ل
-
لارو فیل ماهی
بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
م
-
ماهی آزاد دریای خزر
تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
-
ماهی جوان
تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]
-
ماهی زینتی
اثر سطوح مختلف کلم قرمز (Brassica oleracea) به عنوان رنگدانه طبیعی در تغییر رنگ پوست و شاخص های رشد ماهی سوروم (Heros severus) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 57-67]
-
ماهی سفید
تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
-
ماهی سیم معمولی
انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama) [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 29-36]
-
ماهی ماش
تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
-
مواد ضدمغذی
تغییرات وزن نهایی، بازماندگی و اسیدهای چرب بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با کنجاله سویای پرتودهی و تخمیر شده [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 33-46]
-
مولدین
تعیین برخی از شاخص های خونی و بیوشیمیایی تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در سنین مختلف [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 37-47]
ن
-
ناپلی آرتمیا اورمیانا
بررسی معیارهای تغذیه ای لارو فیل ماهی (Huso huso) در تغذیه با دافنی ماگنا و ناپلی آرتمیا [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 15-27]
-
نیازمندی پروتئین
تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
-
نگهداری
تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 2، شماره 1، 1395، صفحه 61-72]
ه
-
هیبرید
تعیین سطح مناسب پروتئین جیره ماهی دورگه ماش ماده (Aspius aspius ♀) و سفید نر (♂ Rutilus frisii) [دوره 2، شماره 2، 1395، صفحه 11-22]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد