نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF %D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86%DB%8C
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18

10.22124/janb.2023.23378.1177

علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا


ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-66

10.22124/janb.2023.24102.1194

محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ میرحامد سید حسنی؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان


اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156

10.22124/janb.2020.16072.1084

محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور