نویسنده = %D8%A7%D8%B3%D8%AD%D8%A7%D9%82 %D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87 %D8%A7%D9%84%D9%87 %D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF
محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 59-70

10.22124/janb.2017.3156

علی طاهری؛ اسحاق ابراهیم‌زاده اله آباد؛ میر مهدی زاهدی