نویسنده = جلیل جلیل پور
بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی در فیل ماهی Huso huso)) پرورشی تغذیه شده با عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 اسفند 1402

10.22124/janb.2024.26542.1233

سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده


آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 11-25

10.22124/janb.2023.24281.1202

فروزان باقرزاده لاکانی؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ جلیل جلیل پور


تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 71-85

10.22124/janb.2021.18074.1113

رضوان اله کاظمی؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا شناور ماسوله؛ علی حلاجیان؛ بابک تیزکار؛ هوشنگ یگانه؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی علیزاده