کلیدواژه‌ها = %D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86 %DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%84%D8%A7
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-62

10.22124/janb.2023.24918.1211

سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ بابک پورشفیعی صیقلانی؛ رضا طاعتی؛ سید رضا صلواتیان؛ سید افشین امیری سندسی؛ مریم حسنی مقدم