Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
اطلاعات آماری نشریه
پرسشهای متداول
پیوندهای مفید
توافقنامه همکاری دانشگاه گیلان و انجمن آبزی پروری
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
%25D8%25A7%25D8%25B3%25DB%258C%25D8%25AF%25D9%2587%25D8%25A7%25DB%258C %25DA%2586%25D8%25B1%25D8%25A8 %25D8%25A7%25D9%2585%25DA%25AF%25D8%25A7-3
تعداد مقالات:
1
مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی
دوره 3، شماره 2، مهر 1396، صفحه
57-67
سید ولی حسینی؛ آریا باباخانی لشکان؛ امین اوجی فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
799.92 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 9 (1402)
دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)