کلیدواژه‌ها = %D9%81%DB%8C%D9%84 %D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 25-39

10.22124/janb.2023.21942.1164

سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله


تأثیر مکمل غذایی بوتیرات سدیم بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب لاشه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 37-47

10.22124/janb.2021.5921

حسین پناهی؛ حسین اورجی؛ فرید فیروزبخش؛ مریم قیاسی


اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156

10.22124/janb.2020.16072.1084

محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور


تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 1-14

10.22124/janb.2019.13966.1067

مهسا خوش باور رستمی؛ حسین اورجی؛ حسینعلی خوش باور رستمی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت


تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 13-25

10.22124/janb.2016.2965

سمیرا جعفریان؛ مینا رنگرز؛ حجت‌الله جعفریان؛ نورمحمد مختومی؛ عبدالرحمان داودی پور


مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی

دوره 3، شماره 2، مهر 1396، صفحه 57-67

سید ولی حسینی؛ آریا باباخانی لشکان؛ امین اوجی فرد