کلیدواژه‌ها = جیره غذایی
تأثیر افزودن نانوذرات سلنیوم (Se-NPs) و آهن (Fe-NPs) به جیره غذایی بر میزان رشد و بازماندگی کرم پرتار دریایی نرئیس Hediste diversicolor

دوره 10، شماره 4، دی 1403، صفحه 55-68

10.22124/janb.2025.29275.1266

فروزان باقرزاده لاکانی؛ ذبیح اله پژند؛ محمود محسنی؛ محبعلی پورغلام؛ پرهام پژند


تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37

10.22124/janb.2021.19269.1133

الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر


تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 115-130

10.22124/janb.2020.16602.1088

ابراهیم متقی؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا واقفی؛ باقر مجازی امیری؛ عیسی ابراهیمی درچه