کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87
بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی در فیل ماهی Huso huso)) پرورشی تغذیه شده با عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 اسفند 1402

10.22124/janb.2024.26542.1233

سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده


اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18

10.22124/janb.2023.23378.1177

علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا


انتوژنی آنزیم آلفا آمیلاز در طی مراحل اولیه تکوین ماهی سیم معمولی (Abramis brama)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 29-36

10.22124/janb.2016.3148

محمدرضا صحرائیان؛ سهیل ایگدری؛ آرش زیبایی؛ غلامرضا رفیعی؛ احمد قناعت پرست؛ صمد درویشی