کلیدواژه‌ها = %D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C %D8%AE%D8%B2%D8%B1
بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 123-130

10.22124/janb.2020.14934.1076

سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی؛ چنگیز مخدوم؛ پگاه فرهنگ


مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی

دوره 3، شماره 2، مهر 1396، صفحه 57-67

سید ولی حسینی؛ آریا باباخانی لشکان؛ امین اوجی فرد


مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 13-24

10.22124/janb.2017.3152

مینا رنگرز؛ حجت الله جعفریان؛ کیاوش گلزاریان پور؛ سید مصطفی عقیلی نژاد


بررسی تاثیر غنی سازی آب حوضه جنوبی دریای خزر بر پارامترهای رشد ریز جلبک Spirulina platensis

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 1-11

10.22124/janb.2016.3145

خورشید حسین زاده؛ علی گنجیان خناری؛ سید مهدی جعفری