کلیدواژه‌ها = %D9%82%D8%B2%D9%84 %D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C %D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86 %DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%86
تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 51-64

10.22124/janb.2021.19850.1138

بتول ادهمی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسین اورجی؛ محمد کاظمی فرد؛ سلیمان محجوب


تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 49-62

10.22124/janb.2021.18764.1119

سحر فرحناک رودسری؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان


مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 101-113

10.22124/janb.2020.16465.1090

عباس گرایلی افرا؛ مسعود درودی؛ مسعود درودی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ رضا صفری


تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 35-46

10.22124/janb.2019.13544.1061

یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد