کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %DA%A9%D8%A8%D8%AF%DB%8C
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 25-39

10.22124/janb.2023.21942.1164

سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده؛ علیرضا شناور ماسوله


مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 13-24

10.22124/janb.2017.3152

مینا رنگرز؛ حجت الله جعفریان؛ کیاوش گلزاریان پور؛ سید مصطفی عقیلی نژاد