%0 Journal Article %T مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) %J تغذیه آبزیان %I دانشگاه گیلان %Z 2980-8499 %A مرشدی, وحید %A احمدی, اسما %A باقری, دارا %A قاسمی, سید احمد %A اعلمی فر, حامد %A حسینی فر, سید حسین %A پائولوچی, مارینا %D 2020 %\ 10/22/2020 %V 6 %N 3 %P 1-12 %! مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) %K تورین %K سیستم ایمنی غیراختصاصی %K فاکتورهای بیوشیمیایی خون %K عملکرد رشد %K ماهی سی باس آسیایی %R 10.22124/janb.2021.18818.1121 %X هدف از این مطالعه، مقایسه­ استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط و افشانه با غذا بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Latescalcarifer) (2/0 ± 62/13 گرم) بود. این مطالعه در قالب طرح کاملاً تصادفی با 3 تیمار و 3 تکرار انجام شد. ماهیان به ­مدت 6 هفته با جیره­ های حاوی صفر (گروه شاهد)،10 گرم تورین به صورت افشانه (تیمار S) و 10 گرم به صورت مخلوط با غذا (تیمار M) در هر کیلوگرم غذا تغذیه شدند. در پایان آزمایش، وزن نهایی، درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی به طور معنی­ دار در تیمار S نسبت به گروه شاهد و تیمار M بالاتر بود (05/0>p). میزان چربی و رطوبت لاشه به ­طور معنی ­دار در تیمار M با گروه شاهد و تیمار S تفاوت داشت (05/0>p). با وجود این، میزان پروتئین لاشه در تیمارهای M و S تحت تأثیر قرار نگرفت (05/0