دوره و شماره: مقالات آماده انتشار

اثر اسید بوتریک و پروبیوتیک پروتکسین بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، میکروبیوتای روده و سیستم ایمنی تاس ماهی سیبری (Acipenser baerii)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403

10.22124/janb.2024.27989.1253

عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رسول زارع


تاثیر افزودن پروتئین‌های میوفیبریلی تغلیظ شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات کیفی و تغذیه‌ای پاستا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403

10.22124/janb.2024.27944.1251

اسحق زکی پور رحیم آبادی؛ مهسا کرمی چروده؛ پروا سفری


اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403

10.22124/janb.2024.27043.1237

مهساسادات موسوی صانع؛ سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی


تعیین برخی شاخصهای تغذیه‌ای مرواریدماهی دوریا (Alburnus doriae) و ماهی نازک (Chondrostoma regium) در رودخانه زاینده‌رود

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403

10.22124/janb.2024.27047.1238

امیدوار فرهادیان؛ جواد باقری؛ نصراله محبوبی صوفیانی؛ صفی اله حیدری؛ عیسی ابراهیمی


تاثیر سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد، ترکیب شیمیایی بدن و شاخص های ایمنی غیراختصاصی در شاه میگوی قرمز باتلاق (Procambarus clarkii)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403

10.22124/janb.2024.27799.1248

فردین برادران نویری؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی


تاثیر سطوح مختلف فوکوئیدان در لعاب، بر ویژگی های فیزیکی ناگت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای ℃4

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403

10.22124/janb.2024.28522.1257

صدیقه بابایی؛ نازنین محمدی؛ ملیکا اثنی عشری؛ مهرناز قنبرزاده