آ
-
آدینه، حسین
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
ا
-
ابراهیمزاده اله آباد، اسحاق
محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 59-70]
-
ایمان پور نمین، جاوید
ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه-های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 35-45]
-
اوجی فرد، امین
مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 57-67]
ب
-
باباخانی لشکان، آریا
مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 57-67]
پ
-
پارسا، مهران
ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 47-54]
ج
-
جعفریان، حجت الله
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
-
جعفریان، حجت الله
مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 13-24]
-
جعفریان، سمیرا
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
ح
-
حبیبی، زهرا
ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه-های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 35-45]
-
حسینی، سید ولی
خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 47-55]
-
حسینی، سید ولی
مقایسه کیفیت بیوشیمیایی اسیدهای چرب خاویار فیل ماهی (Huso huso) وحشی و پرورشی [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 57-67]
خ
-
خدانظری، آی ناز
تأثیر سرخ کردن عمیق با روغنهای گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیلههای ماهی آمور Ctenopharyngodon idella [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 25-34]
-
خسروانی زاده، علی
اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 35-46]
-
خندان بارانی، هاشم
تعیین میزان تجمع زیستی آلومینیوم در بافتهای کبد، آبشش و عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
د
-
دهمرده، حسینعلی
اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 35-46]
ر
-
راهداری، عبدالعلی
اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 35-46]
-
رمضانپور، زهره
ارزیابی خواص ضدباکتریایی عصاره الکلی و اتری جلبک Scenedesmus dimorphus بر گونه-های باکتریهای Micrococcus luteus و Aeromonas hydrophila [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 35-45]
-
رنگرز، مینا
مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 13-24]
ز
-
زاهدی، میر مهدی
محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 59-70]
س
-
سلطانی، مهدی
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
ص
-
صیادی، فرزانه
خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 47-55]
ض
-
ضیایی، کبری
خواص ارگانولپتیک فیش فینگرهای ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) پوشش دهی شده با لعاب حاوی آب مرکبات [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 47-55]
ط
-
طاهری، علی
محتوای اسیدهای چرب در ماهی کوتر ساده (Sphyraena jello) و کوتر دم زرد (Sphyraena flavicauda) در فصول پاییز و بهار [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 59-70]
ع
-
عسکری ساری، ابوالفضل
تغییرات ترکیبات لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مراحل مختلف رشد [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 13-18]
-
عقیلی نژاد، سید مصطفی
مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 13-24]
-
علی نژاد، مژگان
اثرات مستقل و ترکیبی نایسین Z و سدیم سیترات بر روی شاخصهای شیمیایی و جمعیت باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک مزوفیل و سرمادوست فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii) طی نگهداری در دمای C° 4 [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]
غ
-
غانمی، کمال
تأثیر سرخ کردن عمیق با روغنهای گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیلههای ماهی آمور Ctenopharyngodon idella [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 25-34]
ف
-
فرهنگی، محمد
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر عملکرد رشد، کارایی تغذیه و ترکیبات شیمیایی بدن لارو ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در دو محیط آبی [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
ق
-
قرایی، احمد
اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 35-46]
ک
-
کوتی، قیس
تغییرات ترکیبات لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مراحل مختلف رشد [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 13-18]
گ
-
گلی پور، سارا گل
تأثیر سرخ کردن عمیق با روغنهای گیاهی بر میزان فلزات سنگین، مواد معدنی و ویتامین-های فیلههای ماهی آمور Ctenopharyngodon idella [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 25-34]
-
گلزاریان پور، کیاوش
مقایسه فصلی آنزیم های کبدی و پارامترهای خونی فیل ماهیان پرواری در پن [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 13-24]
م
-
محمدزاده، بهروز
ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 47-54]
-
میری، محدثه
تعیین میزان تجمع زیستی آلومینیوم در بافتهای کبد، آبشش و عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
-
میردار هریجانی، جواد
اثرات بیهوش کننده و تغییرات بیوشیمیایی اسانس نعناع (Mentha spicata) در ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 35-46]
و
-
ولایت زاده، محمد
تغییرات ترکیبات لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در مراحل مختلف رشد [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 13-18]
ه
-
هاشمی کروئی، مسعود
اثرات مستقل و ترکیبی نایسین Z و سدیم سیترات بر روی شاخصهای شیمیایی و جمعیت باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک مزوفیل و سرمادوست فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii) طی نگهداری در دمای C° 4 [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]
-
هدایتی فرد، مسعود
اثرات مستقل و ترکیبی نایسین Z و سدیم سیترات بر روی شاخصهای شیمیایی و جمعیت باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک مزوفیل و سرمادوست فیله ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii) طی نگهداری در دمای C° 4 [دوره 3، شماره 2، 1396، صفحه 19-34]
ی
-
یاسمی، مهران
ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1396، صفحه 47-54]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد