نمایه نویسندگان

آ

  • آدینه، حسین اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
  • آدینه، حسین تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]

ا

  • ابراهیمی، پونه تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
  • ابراهیمی درچه، عیسی تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
  • احمدی، اسما شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
  • احمدی فر، احسان تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]
  • احمد نژاد، محدثه تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • ایری، عاطفه تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
  • اسدی، مهدی تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]
  • اسماعیلی، افسانه شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
  • اسماعیلی، میترا تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیل‌ماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
  • ایگدری، سهیل بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
  • اورجی، حسین تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • اورجی، حسین مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]

ب

  • باقری، طاهره تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
  • بیتا، سراج تأثیر مکمل‌یاری سین‌بیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیم‌های دخیل در دفاع آنتی‌اکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
  • برغمان، حسین استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
  • بیگی کلشتری، علی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]

پ

  • پاکنژاد، حامد تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
  • پاک نژاد، حامد تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]
  • پاک نژاد، حامد تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
  • پیکان حیرتی، فاطمه بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
  • پورعباسعلی، محسن تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیل‌ماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]

ج

  • جعفریان، حجت الله تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
  • جعفریان، حجت‌اله تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیل‌ماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]

ح

  • حاجی بگلو، علی تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
  • حسینی، سید ولی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • حسن پور، سمیه اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
  • حسین پور، علی اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]

خ

  • خادمی حمیدی، محمد اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
  • خارا، حسین تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • خارا، حسین اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 83-100]
  • خالقی، سید رضا تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
  • خوش باور رستمی، حسینعلی تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • خوش باور رستمی، مهسا تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]

د

  • درافشان، سالار بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
  • درودی، مسعود مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
  • درودی، مسعود مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
  • درویشی، سامان تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
  • دفاعی، سمیه تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
  • دهقانی، میلاد شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
  • دوستانی دزفولی، مرضیه اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیم‌های سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]

ر

  • راهداری، عبدالعلی تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
  • رجب زاده قطرمی، ابراهیم اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیم‌های سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
  • رضایی توابع، کامران اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
  • رفیعی، غلامرضا اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • رفیعی، غلامرضا اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
  • رفیعی، غلامرضا تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
  • ریگی، فریده تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]

س

  • ستوده، ابراهیم شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
  • سجادی، میرمسعود اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • سرحدی پور، مهین تأثیر مکمل‌یاری سین‌بیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیم‌های دخیل در دفاع آنتی‌اکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
  • سقایی، سینا شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
  • سوداگر، محمد تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
  • سوداگر، محمد تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]

ص

  • صادقی گوغری، ساناز بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
  • صفری، رضا مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]

ط

  • طاعتی، رضا اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]

ع

  • عابدیان کناری، عبدالمحمد تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]
  • عالیه، ساناز تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
  • عبدی، رحیم اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیم‌های سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
  • عربشاهی، مهتا بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
  • عفت پناه، ایرج تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
  • علاف نویریان، حمید اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • علی پور، علیرضا اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]

ف

  • فرهنگ، پگاه بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
  • فرهنگی، مهرداد اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
  • فلاحتکار، بهرام تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]

ق

  • قبادی، شایان تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیل‌ماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیم‌های آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
  • قلی پورکنعانی، حسنا تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
  • قلی پور کنعانی، حسنا اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]

ک

  • کتوکی، سامیه تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر شاخص‌های رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزل‌آلای رنگین‌کمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
  • کرامت، عبدالصمد تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • کرامت، عبدالصمد استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
  • کرامت، عبدالصمد مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]

گ

  • گرایلی افرا، عباس مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
  • گندمی، حسن تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]

م

  • متقی، ابراهیم تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
  • مجازی امیری، باقر بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
  • مجازی امیری، باقر تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
  • محسنی، محمود اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
  • مخدوم، چنگیز بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
  • میرفلاح، سیده فاطمه اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 83-100]
  • معتمدی، نازنین اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
  • مکنت خواه، بهمن تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]

ن

  • نوروزی زاده، مریم اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]

و

  • واقفی، علیرضا تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]

ه

  • هدایتی، سید علی اکبر تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
  • هرسیج، محمد اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
  • هرسیج، محمد تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]
  • هوشیار، یلدا تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]

ی

  • یگانه، سکینه تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
  • یگانه، سکینه استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
  • یوسفی جوردهی، ایوب اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
  • یوسفی سیاهکلرودی، سیامک تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]