آ
-
آدینه، حسین
تأثیر مخلوطی از نانو سلنیوم، ویتامین های C و E جیره بر شاخصهای رشد، آنزیمهای کبدی و شاخصهای دستگاه ایمنی غیر اختصاصی فیل ماهی (Huso huso) جوان [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 43-56]
-
آدینه، حسین
تأثیر دوره های کوتاه مدت محرومیت غذایی و تغذیه مجدد بر مقاومت بچه ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus caspicus) نسبت به شوری آب دریای خزر: عملکرد رشد، شاخص استرس و پاسخ ایمنی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 11-25]
-
آدینه، حسین
کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 39-55]
ا
-
ارشاد لنگرودی، هادی
تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و میکروبیوتای روده بچهماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 27-38]
-
اکرمی، رضا
تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 15-26]
-
امینی چرمهینی، محمد
اثر محیط کشت و غنی سازی روغن روی تولید و آنالیز تقریبی ریزکرم Panagrellus redivivus [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 29-42]
-
انصاری، زربخت
تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 61-79]
-
اورجی، حسین
تأثیر مکمل غذایی بوتیرات سدیم بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب لاشه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 37-47]
-
اورجی، حسین
تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 61-79]
ب
-
بصیر، زهرا
هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 73-84]
-
بهرامی کمانگر، برزان
تأثیر مکمل نوکلئوتیدی درجیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب بافت عضله و برخی ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 61-71]
پ
-
پیشکار، پونه
بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 15-28]
-
پیغان، رحیم
هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 73-84]
-
پناهی، حسین
تأثیر مکمل غذایی بوتیرات سدیم بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب لاشه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 37-47]
ت
-
ترابیان، عباس
اثر غذای جایگزین خون کازئینه بر رشد، بقا و زادآوری زالوی طبی بومی ایران، Hirudo orientalis [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 11-26]
-
تیزکار، بابک
اثر متقابل نور و جیرههای حاوی کاروتنوئید بر میزان رشد و رنگپذیری ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 27-37]
-
تیزکار، بابک
تأثیر ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.) و اسید سیتریک بر شاخصهای خونی و ایمنی بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 81-94]
ث
-
ثابت مند، حسین
تأثیر ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.) و اسید سیتریک بر شاخصهای خونی و ایمنی بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 81-94]
ج
-
جافرنوده، حمید
تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 15-26]
-
جرجانی، سارا
تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 15-26]
-
جعفریان، سمیرا
کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 39-55]
-
جوادیان، روح الله
اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 1-10]
-
جوانشیر، آرش
اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
ح
-
حسین پور زلتی، علی
تأثیر مخلوطی از نانو سلنیوم، ویتامین های C و E جیره بر شاخصهای رشد، آنزیمهای کبدی و شاخصهای دستگاه ایمنی غیر اختصاصی فیل ماهی (Huso huso) جوان [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 43-56]
-
حسینی شکرابی، سید پژمان
تأثیر خوراکی عصاره پوست لیموترش (Citrus limon) ریزپوشانی شده با نانو ذرات کیتوزان بر فراسنجه های خونی و دستگاه دفاع ضداکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 27-41]
-
حضائی، کیوان
اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 1-10]
خ
-
خارا، حسین
اثرات گرسنگی و راهبردهای تغذیه ای بر شاخصهای خونی و بیوشیمیایی تاسماهی روسی (Acipenser gueldenstaedtii) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 57-68]
-
خانی میانکوه، ثریا
تأثیر مکمل نوکلئوتیدی درجیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب بافت عضله و برخی ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 61-71]
-
خوش خلق، مجیدرضا
اثر غذای جایگزین خون کازئینه بر رشد، بقا و زادآوری زالوی طبی بومی ایران، Hirudo orientalis [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 11-26]
د
-
دباغ، عسل
تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 61-79]
ذ
-
ذوقی شلمانی، افشار
اثر متقابل نور و جیرههای حاوی کاروتنوئید بر میزان رشد و رنگپذیری ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 27-37]
ر
-
رجبی اسلامی، هومن
اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
-
رجبی اسلامی، هومن
تأثیر خوراکی عصاره پوست لیموترش (Citrus limon) ریزپوشانی شده با نانو ذرات کیتوزان بر فراسنجه های خونی و دستگاه دفاع ضداکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 27-41]
-
رفیعی، غلامرضا
اثر جیره های غذایی حاوی سطـوح مختلف پروتئین های گیاهی و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد، ترکیب بیوشیمیایی عضله و شمارش کل باکتری های روده در یک سازگان پرورش مـداربسته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 57-71]
-
رفیعی، غلامرضا
اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
رهاننده، محمد
اثر متقابل نور و جیرههای حاوی کاروتنوئید بر میزان رشد و رنگپذیری ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 27-37]
ز
-
زمینی، عباسعلی
تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و میکروبیوتای روده بچهماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 27-38]
-
زمینی، عباسعلی
تأثیر ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.) و اسید سیتریک بر شاخصهای خونی و ایمنی بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 81-94]
س
-
سجادی، میرمسعود
اثر کوتاهمدت و بلندمدت تغذیه با کنجاله بذر کتان بر فراسنجه های بیوشیمیایی و آنزیمهای پلاسمایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 69-82]
-
سید حسنی، میر حامد
تأثیر مخلوطی از نانو سلنیوم، ویتامین های C و E جیره بر شاخصهای رشد، آنزیمهای کبدی و شاخصهای دستگاه ایمنی غیر اختصاصی فیل ماهی (Huso huso) جوان [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 43-56]
-
سلطانی طولارود، سهراب
تاثیرآنزیم فیزایم (phyzime) جیره بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 1-10]
-
سهرابی، تورج
تأثیر مخلوطی از نانو سلنیوم، ویتامین های C و E جیره بر شاخصهای رشد، آنزیمهای کبدی و شاخصهای دستگاه ایمنی غیر اختصاصی فیل ماهی (Huso huso) جوان [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 43-56]
ش
-
شیرنگی، سیده آیناز
تأثیر دوره های کوتاه مدت محرومیت غذایی و تغذیه مجدد بر مقاومت بچه ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus caspicus) نسبت به شوری آب دریای خزر: عملکرد رشد، شاخص استرس و پاسخ ایمنی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 11-25]
-
شمسایی مهرجان، مهدی
اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
-
شمسایی مهرجان، مهدی
تأثیر خوراکی عصاره پوست لیموترش (Citrus limon) ریزپوشانی شده با نانو ذرات کیتوزان بر فراسنجه های خونی و دستگاه دفاع ضداکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 27-41]
-
شوقعلی نیری، فرزانه
اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
ط
-
طاعتی، رضا
تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و میکروبیوتای روده بچهماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 27-38]
ع
-
عابدی، محسن
اثر متقابل نور و جیرههای حاوی کاروتنوئید بر میزان رشد و رنگپذیری ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 27-37]
-
عابدی، محسن
بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 15-28]
-
عادل، میلاد
اثر پروتئین آبکافتی اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره بر فراسنجههای خونی، ایمنی، بیوشیمیایی سرم و آنزیمهای ضد اکسایشی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 43-60]
-
عبدی، رحیم
هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 73-84]
-
عبدالله پور بی ریا، حمید
تاثیرآنزیم فیزایم (phyzime) جیره بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 1-10]
-
علیپور جورشری، علیرضا
تأثیر مکمل نوکلئوتیدی درجیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب بافت عضله و برخی ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 61-71]
-
علیزاده افشار، محمود
اثرات گرسنگی و راهبردهای تغذیه ای بر شاخصهای خونی و بیوشیمیایی تاسماهی روسی (Acipenser gueldenstaedtii) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 57-68]
ف
-
فارابی، سید محمد وحید
بررسی عملکرد رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس های شناور منطقه جنوب دریای خزر [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 49-59]
-
فراهانی، رضا
اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
-
فرهنگی، محمد
کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 39-55]
-
فیروزبخش، فرید
تأثیر مکمل غذایی بوتیرات سدیم بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب لاشه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 37-47]
-
فغانی لنگرودی، حمید
تأثیر ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.) و اسید سیتریک بر شاخصهای خونی و ایمنی بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 81-94]
-
فلاحتکار، بهرام
اثرات گرسنگی و راهبردهای تغذیه ای بر شاخصهای خونی و بیوشیمیایی تاسماهی روسی (Acipenser gueldenstaedtii) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 57-68]
-
فلاحتکار، بهرام
اثر کوتاهمدت و بلندمدت تغذیه با کنجاله بذر کتان بر فراسنجه های بیوشیمیایی و آنزیمهای پلاسمایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 69-82]
ق
-
قیاسی، ساره
اثر کوتاهمدت و بلندمدت تغذیه با کنجاله بذر کتان بر فراسنجه های بیوشیمیایی و آنزیمهای پلاسمایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 69-82]
-
قیاسی، مریم
تأثیر مکمل غذایی بوتیرات سدیم بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب لاشه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 37-47]
-
قائم مقامی، سیدسهیل
بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 15-28]
-
قیطاسی، عباس
تأثیر خوراکی عصاره پوست لیموترش (Citrus limon) ریزپوشانی شده با نانو ذرات کیتوزان بر فراسنجه های خونی و دستگاه دفاع ضداکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 27-41]
-
قلیچی، افشین
تأثیر جایگزینی چربی پیه گوساله و روغن کانولا به جای بخشی از روغن ماهی جیره بر فراسنجه های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 15-26]
ک
-
کرامت امیرکلایی، عبدالصمد
تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 61-79]
-
کردجزی، ضیاء
کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 39-55]
-
کردرستمی، شاهین
اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 1-10]
-
کشاورز دیوکلائی، مجتبی
اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 1-10]
-
کشیری، حدیثه
تأثیر دوره های کوتاه مدت محرومیت غذایی و تغذیه مجدد بر مقاومت بچه ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus caspicus) نسبت به شوری آب دریای خزر: عملکرد رشد، شاخص استرس و پاسخ ایمنی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 11-25]
م
-
محسنی، محمود
تاثیرآنزیم فیزایم (phyzime) جیره بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 1-10]
-
محمدزاده، بهروز
بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 15-28]
-
مطرودزاده، معصومه
هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 73-84]
-
موسوی، سید عبدالمجید
اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877) [دوره 7، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
ن
-
ناصری خلخالی، الناز
تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و میکروبیوتای روده بچهماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 27-38]
-
ناعمی، رابعه
تأثیر دوره های کوتاه مدت محرومیت غذایی و تغذیه مجدد بر مقاومت بچه ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus caspicus) نسبت به شوری آب دریای خزر: عملکرد رشد، شاخص استرس و پاسخ ایمنی [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 11-25]
-
نظری، سجاد
اثر غذای جایگزین خون کازئینه بر رشد، بقا و زادآوری زالوی طبی بومی ایران، Hirudo orientalis [دوره 7، شماره 3، 1400، صفحه 11-26]
و
-
ورزیده رنج، زهره
اثر محیط کشت و غنی سازی روغن روی تولید و آنالیز تقریبی ریزکرم Panagrellus redivivus [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 29-42]
-
وفادار، آیدا
اثر جیره های غذایی حاوی سطـوح مختلف پروتئین های گیاهی و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد، ترکیب بیوشیمیایی عضله و شمارش کل باکتری های روده در یک سازگان پرورش مـداربسته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 57-71]
-
وهاب زاده رودسری، حبیب
تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیمهای گوارشی و میکروبیوتای روده بچهماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 27-38]
ه
-
هدایتی فرد، مسعود
اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 1-10]
-
هرسیج، محمد
کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1400، صفحه 39-55]
ی
-
یاسمی، مهران
بررسی ترکیبات تقریبی، کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی موتو خشک شده (Encrasicholina punctifer) در جزیره قشم [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 15-28]
-
یگانه، سکینه
اثر پروتئین آبکافتی اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره بر فراسنجههای خونی، ایمنی، بیوشیمیایی سرم و آنزیمهای ضد اکسایشی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان [دوره 7، شماره 4، 1400، صفحه 43-60]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد