آ
-
آنزیم آمیلاز
تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیلماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیمهای آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
-
آنزیم های سرمی
اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیمهای سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
-
آنزیمهای گوارشی
تاثیر گلوتامین بر آنزیمهای گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
-
آنزیمهای گوارشی
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیمهای دخیل در دفاع آنتیاکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
-
آنزیمهای وضعیت آنتی اکسیدانی
شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
ا
-
ازون برون
تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
-
اسپیرولینا
بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
-
ایمنی
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
-
ایمنی
مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
-
ایمنی
اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
-
ایمنی زیستی
تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
-
انتوژنی
بررسی روند تکوین اولیه اندامهای چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
-
اندام چشایی
بررسی روند تکوین اولیه اندامهای چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
ب
-
باسیلوس
تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیلماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیمهای آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
-
بافت دستگاه گوارش
اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیمهای سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
-
بایوفلاک
اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیمهای گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
-
بویایی
بررسی روند تکوین اولیه اندامهای چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
پ
-
پارامترهای ایمنی
تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجههای خونی در مراحل مختلف زندگی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
-
پریبیوتیک
تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
-
پروبیوتیک
تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]
-
پروبیوتیک
تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیلماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیمهای آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
-
پروتئین سویا
اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
ت
-
تاسماهیان
اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
تاسماهی سیبری
تاثیر گلوتامین بر آنزیمهای گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
-
تراکم
تأثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزلآلای رنگینکمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
-
ترکیبات اسیدی فایر
اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیمهای سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
-
ترکیبات شیمیایی
اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
ترکیب بیوشیمیایی بدن
اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیمهای سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
-
تغذیه
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
-
تفریخ
بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
-
تکامل ریختی
بررسی روند تکوین اولیه اندامهای چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
-
تیلاپیا
تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
-
تولید زیست توده
اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
-
تولیدمثل
بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
ج
-
جیره غذایی
تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
خ
-
خون
اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
د
-
دریای خزر
بررسی روند تکوین اولیه اندامهای چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 123-130]
-
درصد غذادهی
تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
-
دفاع آنتیاکسیدانی
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیمهای دخیل در دفاع آنتیاکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
ر
-
ریزپوشانی
تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]
-
رشد
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
-
رشد
اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
-
رشد
تأثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزلآلای رنگینکمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
-
رشد
مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
-
رنگدانه
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
ز
-
زیره سیاه
اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 83-100]
س
-
ساختار روده
تاثیر گلوتامین بر آنزیمهای گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
-
سیترات سدیم
شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
-
سرم خون
تأثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزلآلای رنگینکمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
-
سیستم ایمنی
تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
-
سم کلریپریفوس
تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
-
سین بیوتیک بایومین ایمبو
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیمهای دخیل در دفاع آنتیاکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
ش
-
شاخص رشد
تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
-
شاخص های خون شناسی
تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 115-130]
-
شاخصهای خونی و ایمنی
اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 83-100]
-
شاخصهای رشد
استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
-
شاخص های رشد و بیوشیمیایی سرم خون
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
-
شانک زرد باله
شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
ع
-
عملکرد رشد
اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 83-100]
-
عملکرد رشد و پارامترهای خونی
تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]
ف
-
فاکتورهای رشد
تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیلماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیمهای آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
-
فراسنجههای خون
تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجههای خونی در مراحل مختلف زندگی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
-
فیل ماهی
تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
-
فیل ماهی
اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
-
فلور باکتریایی روده
تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]
-
فلور میکروبی
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیمهای دخیل در دفاع آنتیاکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
ق
-
قابلیت هضم
تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
-
قزل آلای رنگین کمان
تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 35-46]
-
قزل آلای رنگین کمان
مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
-
قزلآلای رنگین کمان
تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجههای خونی در مراحل مختلف زندگی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
-
قزلآلای رنگینکمان
تأثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزلآلای رنگینکمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
ک
-
کارایی تولید
اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیمهای گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
-
کارایی غذایی
شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
-
کاروتنوئید هویج
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
-
کپور معمولی
تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیلماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیمهای آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
-
کپور معمولی (Cyprinus carpio)
استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
-
کیتین
استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
-
کفال خاکستری
تأثیر مکملیاری سینبیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیمهای دخیل در دفاع آنتیاکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 111-122]
-
کلرلا (Chlorella spp.)
اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
-
کنجاله کانولا
تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
گ
-
گیاه دارویی گزنه
مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 101-113]
-
گلوتامین
تاثیر گلوتامین بر آنزیمهای گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 71-83]
-
گورخر ماهی
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 47-58]
ل
-
لارو
تأثیر باسیلوسهای پروبیوتیکی بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی سرم خون نوزادان قزلآلای رنگینکمان در تراکم های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 71-82]
-
لایزین
اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
-
لاکتوباسیلوس
شاخص های رشد، وضعیت آنتی اکسیدانی و جمعیت لاکتوباسیلوس های روده بچه ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) تغذیه شده با جیره های حاوی سیترات سدیم [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 1-15]
-
لاکتوفرین
بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
م
-
مایکروویو
تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 1-14]
-
ماهی تیلاپیا
تاثیر سطوح مختلف پری بیوتیک همزاد قارچ صدفی بر شاخص های ایمنی موکوس ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niloticus) در مواجهه با سم کلرپیریفوس در شرایط آزمایشگاهی [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 61-70]
-
ماهی جوئل
اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 83-100]
-
ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 59-70]
-
ماهی قزل آلای رنگین کمان
تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]
-
ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
اثر اسیدی فایر سدیم دی فرمات (NDF) و اسید سیتریک بر ترکیب بیوشیمیایی بدن، فعالیت آنزیمهای سرمی و بافت دستگاه گوارش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 27-38]
-
ماهی کپور
اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیمهای گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
-
ماهی گورخری
بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
-
متیونین
اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 143-156]
-
محیط کشت
اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
-
مخمر
تأثیر باکتری های جدا شده از روده فیلماهیان انگشت قد (Huso huso) بر برخی شاخص های رشد، آنزیمهای آمیلاز و لیپاز در عصاره بدن و ترکیب لاشه لاروهای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 39-50]
-
مصرف خوراک
تعیین مناسب ترین درصد غذادهی در پرورش بچه ماهیان ازون برون (Acipenser stellatus) در اندازه های مختلف [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 17-26]
-
مکمل های ریزپوشانی شده
تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 97-109]
-
ملاس
اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیمهای گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 25-34]
-
مواد جاذب
اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
ن
-
نانو سلنیوم
تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجههای خونی در مراحل مختلف زندگی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 15-24]
-
نمک های تجاری کشاورزی
اثر محیط های کشت مختلف بر تولید ریزجلبک کلرلا (Chlorella sp.) با به کارگیری کودهای کشاورزی تجاری [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 51-60]
ه
-
هضم پذیری
استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری جیره [دوره 5، شماره 1، 1398، صفحه 131-145]
-
هماوری
بهبود کارایی تولیدمثلی ماهی گورخری ماده (Danio rerio) تغذیه شده با جیره حاوی لاکتوفرین و یا پودر جلبک اسپیرولینا [دوره 5، شماره 2، 1398، صفحه 131-141]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد