Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
اطلاعات آماری نشریه
پرسشهای متداول
پیوندهای مفید
توافقنامه همکاری دانشگاه گیلان و انجمن آبزی پروری
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
خشک کن سنتی
تعداد مقالات:
1
تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار
دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه
25-38
10.22124/janb.2023.24568.1204
مینا سیف زاده؛ رضا طاعتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
545.4 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 9 (1402)
دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)