اهداف نشریه
مجله تغذیه آبزیان موضوعات مرتبط با تغذیه همه آبزیان پرورشی و غیر پرورشی را در بر می گیرد. دامنه این موضوعات از مطالعه پروژه های آبزی پروری در مقیاس تجاری تا مطالعات آزمایشگاهی تغذیه و فیزیولوژی آن و همچنین تغذیه آبزیان در محیط های طبیعی می باشد. ضمنا این مجله یافته های مربوط به کیفیت لاشه و ارزش غذایی محصولات شیلاتی مرتبط با تغذیه را نیز شامل می شود.
حوزه موضوعی
- دانش پایه تغذیه و نیازمندی های تغذیه ای گونه های مختلف آبزیان
- روابط بین تغذیه و اثرات زیست محیطی آبزی پروری
- روابط بین تغذیه و عمل آوری، کیفیت محصول و مصرف کننده
- بهبود مدیریت آبزی پروری از طریق تغذیه مطلوب و شناخت تغییرات مرتبط در آبزی و محیط آبی
- ساخت خوراک در آبزی پروری از طریق افزایش اطلاعات، بهبود تکنیک ها، ابزار و موضوعات مرتبط
- شرایط تغذیه ای آبزیان در محیطهای طبیعی و چرخه زندگی
- ارتقای سلامت و شرایط فیزیولوژیک ماهی از طریق بهینه سازی جیره آبزیان
- شناخت ارزش غذایی محصولات آبزی و اثر مواد و شرایط متفاوت نگهداری بر کیفیت آن