نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی‌اکسیدانی اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 43-55]
  • آنزیم‌ تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 1-14]

ا

  • استرول تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 27-41]
  • ایمنی اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 43-55]
  • ایمونوگلوبین اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 43-55]
  • انتوژنی تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 15-25]

ب

  • بازماندگی اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 77-95]
  • بافت شناسی تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 1-14]
  • بچه فیل‌ماهی اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 77-95]

پ

  • پروتئین هیدرولیز شده ماهی اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 77-95]
  • پساب بررسی میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های نامتعارف منطقه سیستان، جنوب شرقی ایران [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 57-75]

ت

  • تاس ماهی ایرانی تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 15-25]
  • تخم‌گشایی بررسی میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های نامتعارف منطقه سیستان، جنوب شرقی ایران [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 57-75]
  • تکوین تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 15-25]
  • تیلاپیای نیل تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 1-14]

ج

  • جلبک قرمز تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 1-14]
  • جوانه های چشایی تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 15-25]

خ

  • خون‌شناسی اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 77-95]

ر

  • روده تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 1-14]

س

  • سیست آرتمیا بررسی میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های نامتعارف منطقه سیستان، جنوب شرقی ایران [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 57-75]

ش

  • شاخص‌های رشد اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 77-95]

غ

  • غذای زنده بررسی میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های نامتعارف منطقه سیستان، جنوب شرقی ایران [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 57-75]

ک

  • کیتوزان اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 43-55]

م

  • مری تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 1-14]
  • میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 15-25]
  • میگوی وانامی اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 43-55]

و

  • وضعیت ضداکسایشی تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار [دوره 10، شماره 1، 1403، صفحه 27-41]