کلیدواژه‌ها = تورین
اثرات اسید آمینه تورین جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 2، تیر 1403، صفحه 49-65

10.22124/janb.2024.27573.1245

وحید مرشدی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ امین اوجی فرد؛ ناصر آق؛ خالق مانعی؛ سید احمد قاسمی؛ نهضت بخشی؛ هادی ابراهیمی؛ رضوان تمدنی؛ شیرین حامدی؛ رضا باقرپور؛ فاطمه سلیمانی


مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 1-12

10.22124/janb.2021.18818.1121

وحید مرشدی؛ اسما احمدی؛ دارا باقری؛ سید احمد قاسمی؛ حامد اعلمی فر؛ سید حسین حسینی فر؛ مارینا پائولوچی


اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 39-48

10.22124/janb.2021.16792.1091

فرشته نجاتی زادگان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ سالار درافشان؛ وحید مرشدی