کلیدواژه‌ها = تورین
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 1-12

10.22124/janb.2021.18818.1121

وحید مرشدی؛ اسما احمدی؛ دارا باقری؛ سید احمد قاسمی؛ حامد اعلمی فر؛ سید حسین حسینی فر؛ مارینا پائولوچی


اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 39-48

10.22124/janb.2021.16792.1091

فرشته نجاتی زادگان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ سالار درافشان؛ وحید مرشدی