کلیدواژه‌ها = گیاهان دارویی
بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی در فیل ماهی Huso huso)) پرورشی تغذیه شده با عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 اسفند 1402

10.22124/janb.2024.26542.1233

سهیل بازاری مقدم؛ فروزان باقرزاده لاکانی؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی معصوم زاده


تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera)

دوره 4، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 47-54

10.22124/janb.2018.3160

جواد معتمدی تهرانی؛ عیسی ابراهیمی؛ سید امیر حسین گلی؛ فریبا شفیعی حسن آبادی؛ ابراهیم متقی