Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
پیوندهای مفید
توافقنامه همکاری دانشگاه گیلان و انجمن آبزی پروری
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 10، شماره 4 - شماره پیاپی 30، دی 1403
تعداد مقالات:
1
تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط
صفحه
1-17
10.22124/janb.2025.28334.1255
مینا سیف زاده؛ انوشه کوچکیان صبور؛ یزدان مرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
854.57 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 10 (1403)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 9 (1402)
دوره 8 (1401)
دوره 7 (1400)
دوره 6 (1399)
دوره 5 (1398)
دوره 4 (1397)
دوره 3 (1396)
دوره 2 (1395)
دوره 1 (1394)