نویسنده = ������������ ��������
تعداد مقالات: 3
1. مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 1-12

10.22124/janb.2021.18818.1121

وحید مرشدی؛ اسما احمدی؛ دارا باقری؛ سید احمد قاسمی؛ حامد اعلمی فر؛ سید حسین حسینی فر؛ مارینا پائولوچی


2. تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

دوره 6، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 55-67

10.22124/janb.2021.18938.1124

غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده


3. اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius)

دوره 6، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 39-48

10.22124/janb.2021.16792.1091

فرشته نجاتی زادگان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ سالار درافشان؛ وحید مرشدی