کلیدواژه‌ها = %D8%AC%DB%8C%D8%B1%D9%87 %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 25-37

10.22124/janb.2021.19269.1133

الیمرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر


تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 115-130

10.22124/janb.2020.16602.1088

ابراهیم متقی؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا واقفی؛ باقر مجازی امیری؛ عیسی ابراهیمی درچه