نویسنده = محمود محسنی
عملکرد غذای زنده و خشک در زمان عادت پذیری مرحله گذار بر رشد، زنده مانی و تغییرات آنزیم های گوارشی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)

دوره 10، شماره 4، دی 1403، صفحه 35-54

10.22124/janb.2024.28696.1259

محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ امید هاشمی؛ علینقی سرپناه؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ حسینعلی عبدالحی؛ میرحامد سید حسنی؛ مریم منصف شکری؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان؛ سهیل یوسفی


تأثیر افزودن نانوذرات سلنیوم (Se-NPs) و آهن (Fe-NPs) به جیره غذایی بر میزان رشد و بازماندگی کرم پرتار دریایی نرئیس Hediste diversicolor

دوره 10، شماره 4، دی 1403، صفحه 55-68

10.22124/janb.2025.29275.1266

فروزان باقرزاده لاکانی؛ ذبیح اله پژند؛ محمود محسنی؛ محبعلی پورغلام؛ پرهام پژند


اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 8، شماره 4، دی 1401، صفحه 1-18

10.22124/janb.2023.23378.1177

علی خدادوست؛ مجیدرضا خوش خلق؛ حمید علاف نویریان؛ محمود محسنی؛ حسین خارا


ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی

دوره 8، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-66

10.22124/janb.2023.24102.1194

محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ میرحامد سید حسنی؛ ایوب یوسفی؛ علی حلاجیان؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان


اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156

10.22124/janb.2020.16072.1084

محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور