کلیدواژه‌ها = %D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C
اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-14

10.22124/janb.2021.20234.1147

رضا فراهانی؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان


مقایسه استفاده از عصاره الکلی و نانوریزپوشانی شده گیاه گزنه (Urtica dioica) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 101-113

10.22124/janb.2020.16465.1090

عباس گرایلی افرا؛ مسعود درودی؛ مسعود درودی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ رضا صفری


اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156

10.22124/janb.2020.16072.1084

محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور