تعداد دوره‌ها

10

تعداد شماره‌ها

28

تعداد مقالات

181

تعداد نویسندگان

484

--------------------------

تعداد مقالات ارسال شده

267

تعداد مقالات رد شده

49

درصد عدم پذیرش

18

تعداد مقالات پذیرفته شده

166

درصد پذیرش

62

زمان پذیرش (روز)

149

تعداد پایگاه‌های نمایه شده

26

تعداد داوران

160

نشریه «تغذیه آبزیان» یک فصلنامه علمی–پژوهشی به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی در زمینه های تغذیه آبزیان، ت‍ک‍ث‍ی‍ر و پ‍رورش‌ و تغذیه آبزیان پرورشی و غیر پرورشی است که توسط دانشگاه گیلان با همکاری انجمن آبزی پروری ایران منتشر می‌شود. این نشریه در رتبه بندی سال 1402 دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه الف را کسب نموده است.

******************************************************

عنوان نشریه: تغذیه آبزیان

صاحب امتیاز: دانشگاه گیلان

ناشر: دانشگاه گیلان

انجمن علمی حامی: انجمن آبزی پروری ایران

 عنوان انگلیسی نشریه: Aquatic Animals Nutrition

گروه علمی (موضوعی): کشاورزی و منابع طبیعی.

زیر گروه: شیلات.

حوزه‌های موضوعی نشریه: تغذیه آبزیان | تغذیه همه آبزیان پرورشی و غیرپرورشی.

درجه علمی: علمی-پژوهشی

مدیر مسئول: دکتر مسعود ستاری

سردبیر: دکتر بهرام فلاحتکار

مدیر اجرائی: دکتر آریا باباخانی

تاریخ آغاز اعتبار:  01 / 10 / 1394 توسط کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور

نوع داوری: دوسو ناشناس، گمنام و محرمانه

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: حدود 10 روز

میانگین بازه زمانی فرایند داوری پذیرش مقالات: 3 تا 4 ماه، حداقل دو داور 

درصد پذیرش مقالات: 20 درصد

فاصله انتشار: فصلنامه

زبان نشریه:  فارسی (چکیده و منابع به انگلیسی)                  

نوع نشریه: نشریه علمی

نوع مقالات: پژوهشی و مروری

نوع انتشار:  الکترونیکی

نوع دسترسی: رایگان (تمام متن)

شاپای چـــــاپی:  29808480

 شاپای الکترونیکی: 29808499

شیوه استناددهی: شیوه‌نامه هاروارد.

تلفن: 01344320895 – 01344323599| زمان تماس ساعت 9 صبح تا 3 عصر.

رایانامه دانشگاهی نشریه: jaan@guilan.ac.ir

جیمیل پشتیبان نشریه: anbjournal@gmail.com

آدرس وبگاه نشریه: https://janb.guilan.ac.ir

هزینه داوری مقاله:  ندارد.

هزینه پذیرش نهایی و انتشار:  ندارد.

ضریب تأثیر در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC): 0/190 – چارک سوم (Q3)

حق‌مؤلف (کپی‌رایت) مقالات: نشریه «تغذیه آبزیان» تابع قوانین بین‌المللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY-NC) است. حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است و نویسندگان مالک و صاحب حق‌مؤلف اثر خود هستند.

نوع دسترسی: دسترسی آزاد به مقالات نشریه «تغذیه آبزیان» بر اساس  مجوز کرییتیو کامنز (CC BY-NC)

کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (کوپ): نشریه «تغذیه آبزیان» با احترام به قوانین اخلاق نشر، تابع راهنماها، اصول و قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.

سیاست مبارزه با سرقت ادبی و همانندجویی: بر اساس قرارداد با شرکت سیناوب تمامی مقالات ارسالی به نشریه «تغذیه آبزیان» قبل از ورود به فرایند داوری از طریق نرم‌افزارهای مشابهت‌یاب، همتایاب، سامانه همانندجو ایرانداک و سمیم‌نور بررسی خواهند شد.

نکات قابل توجه نویسندگان: نشریه برای داوری و چاپ مقاله هیچ‌گونه هزینه‌ای دریافت نخواهد کرد؛ و بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است. با توجه به درخواست کمیسیون نشریات علمی کشور، ثبت و نمایش شناسه رایگان ORCID و استفاده از رایانامه دانشگاهی یا سازمانی برای نویسندگان مقالات الزامی است. بنابراین، از نویسندگان محترم درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله به نشریه نسبت به اخذ کد شناسه پژوهشگر ORCID و رایانامه دانشگاهی/سازمانی اقدام نمایند.

نویسنده مسئول مکاتبات: نویسنده مسئول مقاله بایستی حتماً عضو هیئت علمی یک دانشگاه، مرکز یا پژوهشگاه باشد و مقاله حتماً توسط وی به نشریه ارسال شود، و یا نامه تأییدیه مکتوب وی و فرم‌های ذیل همراه مقاله ارسال شود.

فایل‌ها و فرم‌های لازم: پنج فایل ضروری که باید از طریق سامانۀ دریافت مقاله‌ها ارسال شوند: ۱. فایل اصلی مقاله (بدون نام نویسندگان و با رعایت راهنمای نویسندگان)، ۲. فایل مشخصات نویسندگان؛ ۳. فرم تعهدنامه نویسندگان (باید شامل عنوان مقاله و نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان باشد و به امضای همه نویسندگان رسیده باشد)؛ ۴. فرم تضاد منافع (باید توسط نویسنده مسئول امضاء و به همراه فایل مقاله بارگذاری شود)؛ و 5. نامه پشتیبان.

قالب مقالات نشریه: نسخه نهایی مقاله بعد از طی کردن مراحل داوری و پذیرش مقاله بایستی در قالب نشریه ارسال شود. در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

******************************************************

 

شماره جاری: دوره 10، شماره 2 - شماره پیاپی 28، تیر 1403 

مقایسه آلودگی قارچی خوراک ماهی قزال آلای رنگین کمان در مزارع پرورشی مناطق دشت و کوهستان

صفحه 21-35

10.22124/janb.2024.26738.1234

دنیا نیک آئین؛ عقیل شریف زاده؛ احمد عرفان منش؛ محمد صادق مرادی؛ محمدرضا فتاح پور


تأثیر سطوح مختلف لسیتین سویای جیره بر دفاع ضد اکسایشی ماهیان مولد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و نتاج

صفحه 37-48

10.22124/janb.2024.27397.1242

فاطمه جعفری؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ عبدالجبار ایرانی؛ ریحانه روانبخش گاوگانی؛ مهدی ایمانی


اثرات اسید آمینه تورین جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 49-65

10.22124/janb.2024.27573.1245

وحید مرشدی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ امین اوجی فرد؛ ناصر آق؛ خالق مانعی؛ سید احمد قاسمی؛ نهضت بخشی؛ هادی ابراهیمی؛ رضوان تمدنی؛ شیرین حامدی؛ رضا باقرپور؛ فاطمه سلیمانی


FTIR، روشی نوین برای شناسایی محتویات لوله گوارش ماهی

صفحه 67-80

10.22124/janb.2024.28059.1254

ابوالفضل امینی مهر؛ محمد امینی چرمهینی؛ لاله موسوی ده موردی


ابر واژگان