نمایه نویسندگان

ا

  • ابراهیمی، عیسی تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • احمدی، احمد تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبک‌های تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 65-77]
  • احمدی فرد، نصراله تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبک‌های تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 65-77]
  • ایگدری، سهیل بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]

ب

  • بحری، امیر هوشنگ مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]

پ

  • پاک نژاد، حامد ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

ج

  • جعفری، مرضیه شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • جعفریان، حجت الله تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
  • جعفریان، حجت الله تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]
  • جعفریان، حجت‌الله تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
  • جعفریان، سمیرا تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
  • جعفریان، سمیرا تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]

ح

  • حبیبی، حسن شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • حیدری، عادله تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولید‌مثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 37-45]
  • حسام پور، رضا تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
  • حسینی، سید ولی تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 53-63]
  • حسنی نیا، عباس مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]

خ

  • خارا، حسین مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]

د

  • داودی پور، عبدالرحمان تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]

ر

  • رضایی، مجید تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
  • رنگرز، مینا تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
  • رئیسی، هادی تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]

ز

  • زیبایی، آرش بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]

س

  • ستوده، ابراهیم شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • سلحشوری، المیرا تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولید‌مثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 37-45]

ش

  • شاه حسینی، غلامرضا تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 53-63]
  • شفیعی حسن آبادی، فریبا تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • شورنگ، پروین تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]

ص

  • صحرائیان، محمدرضا بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]

ض

  • ضیایی، کبری تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه‌ ریحان حاوی عصاره‌ مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 53-63]

ع

  • عابدیان کناری، عبدالمحمد ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
  • عقیلی نژاد، سید مصطفی تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]

ق

  • قاسم زاده، جواد تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
  • قرایی، احمد تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]

گ

  • گلی، سید امیر حسین تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • گندمی، حسن ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

م

  • متقی، ابراهیم تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • محمدی، محمدجواد تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
  • محمدی زاده، فلورا مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
  • مختومی، نورمحمد تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
  • مددپور داریونی، دانش تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
  • مرادیان، سید حسین شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • میردار هریجانی، جواد تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]
  • مردانی، فاطمه شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره‌های سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
  • مسغر، خوزه بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
  • معتمدی تهرانی، جواد تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
  • مفتاح جوکندان، احمد تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]
  • ملک زاده ویایه، رضا تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
  • موسوی ثابت، سید حامد تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولید‌مثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 37-45]

ن

  • نجد گرامی، ابراهیم حسین تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبک‌های تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 65-77]

ه

  • همرنگ امشی، عباس مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
  • هوشیار، یلدا ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]

ی

  • یوسف الهی، مصطفی تأثیر نسبت‌های مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]