ا
-
ابراهیمی، عیسی
تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
-
احمدی، احمد
تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبکهای تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 65-77]
-
احمدی فرد، نصراله
تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبکهای تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 65-77]
-
ایگدری، سهیل
بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
ب
-
بحری، امیر هوشنگ
مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
پ
-
پاک نژاد، حامد
ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
ج
-
جعفری، مرضیه
شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
جعفریان، حجت الله
تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
جعفریان، حجت الله
تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]
-
جعفریان، حجتالله
تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
-
جعفریان، سمیرا
تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
-
جعفریان، سمیرا
تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
ح
-
حبیبی، حسن
شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
حیدری، عادله
تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولیدمثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 37-45]
-
حسام پور، رضا
تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخصهای رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
-
حسینی، سید ولی
تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه ریحان حاوی عصاره مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 53-63]
-
حسنی نیا، عباس
مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
خ
-
خارا، حسین
مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
د
-
داودی پور، عبدالرحمان
تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
ر
-
رضایی، مجید
تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]
-
رفیعی، غلامرضا
بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
-
رنگرز، مینا
تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
-
رئیسی، هادی
تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]
ز
-
زیبایی، آرش
بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
س
-
ستوده، ابراهیم
شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
سلحشوری، المیرا
تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولیدمثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 37-45]
ش
-
شاه حسینی، غلامرضا
تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه ریحان حاوی عصاره مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 53-63]
-
شفیعی حسن آبادی، فریبا
تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
-
شورنگ، پروین
تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخصهای رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
ص
-
صحرائیان، محمدرضا
بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
ض
-
ضیایی، کبری
تاثیر اشعه گاما و استفاده از پوشش خوراکی دانه ریحان حاوی عصاره مرزنجوش بر ویژگی-های شیمیایی فیله ماهی شیپ (Acipenser nudiventris) طی دوره نگهداری در یخچال (C° 4) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 53-63]
ع
-
عابدیان کناری، عبدالمحمد
ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
-
عقیلی نژاد، سید مصطفی
تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی سلماناکس مایع بر پارامترهای رشد، تغذیه و فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسمای خون در فیل ماهیان (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی درآب لب شور و محیط محصور [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 39-52]
ق
-
قاسم زاده، جواد
تأثیر پروبیوتیک مولتی بهسیل و پری بیوتیک بهسام بر عملکردهای تغذیه، میزان انرژی اتلافی و نرخ ترشح آمونیاک و اوره در نوزادان ماهی آمور (Ctenophryngodon idella) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 1-15]
-
قرایی، احمد
تأثیر نسبتهای مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]
گ
-
گلی، سید امیر حسین
تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
-
گندمی، حسن
ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
م
-
متقی، ابراهیم
تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
-
محمدی، محمدجواد
تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخصهای رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
-
محمدی زاده، فلورا
مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
-
مختومی، نورمحمد
تغییرات فاکتورهای رشد در لارو فیل ماهی (Huso huso) مورد تغذیه با آرتمیای غنی شده با پروبیوتیک پروتکسین [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 13-25]
-
مددپور داریونی، دانش
تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخصهای رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
-
مرادیان، سید حسین
شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
میردار هریجانی، جواد
تأثیر نسبتهای مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]
-
مردانی، فاطمه
شاخصهای رشد، کارایی تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف عصارههای سرخارگل (Echinacea angustifolia) و مرزنجوش (Origanum majorana) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 1-12]
-
مسغر، خوزه
بررسی ساختار بافت مری در ماهی سیم معمولی Abramis brama در مراحل اولیه تکوین با استفاده از میکروسکوپ نوری و الکترونی گذاره (TEM) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 55-64]
-
معتمدی تهرانی، جواد
تغییرات کورتیزول و گلوکز حاصل از استرس دستکاری حاد در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره پوسته پسته سبز (Pistacia vera) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 47-54]
-
مفتاح جوکندان، احمد
تأثیر نسبتهای مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]
-
ملک زاده ویایه، رضا
تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخصهای رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 17-38]
-
موسوی ثابت، سید حامد
تاثیر بتائین جیره بر عملکرد تولیدمثلی مولدین نر و ماده سورم (Heros severus) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 37-45]
ن
-
نجد گرامی، ابراهیم حسین
تأثیر جلبک خشک (کلرلای پودری) بر فاکتورهای رشد و ترکیبات بدنی روتیفر آب شور Brachionus plicatilis در مقایسه با جلبکهای تازه (Isochrysis galbana و Nannochloropsis oculata) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 65-77]
ه
-
همرنگ امشی، عباس
مقایسه اثر رنگدانه آستازانتین، زردچوبه و جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر رشد، شاخص های ایمنی و رنگ پذیری ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 65-78]
-
هوشیار، یلدا
ارزیابی عملکرد رشد، ترکیب بدن و شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با باکتری Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده [دوره 4، شماره 2، 1397، صفحه 79-90]
ی
-
یوسف الهی، مصطفی
تأثیر نسبتهای مختلف پروتئین خام به انرژی جیره بر شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهیان بستر (Bester) [دوره 4، شماره 1، 1397، صفحه 27-36]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد