نمایه نویسندگان

آ

  • آهنگرزاده، مینا تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]

ا

  • احمدی، اسما مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • احمدی فر، احسان تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
  • ادهمی، بتول تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
  • اسدی، مهدی ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 37-53]
  • اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 39-50]
  • اعلمی فر، حامد مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • ایگدری، سهیل بافت‌شناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در‌ طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
  • امینی، محمد بافت‌شناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در‌ طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
  • اورجی، حسین اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
  • اورجی، حسین تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]

ب

  • بادزهره، غلامرضا تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
  • باقری، دارا مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • بشارتی، نائره تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخص‌های رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]

پ

  • پائولوچی، مارینا مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • پیکان حیرتی، فاطمه اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
  • پوربابایی، احمدعلی به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 65-83]
  • پورباقر، هادی بافت‌شناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در‌ طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
  • پوردهقانی، محمد بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]

ت

  • تیزکار، بابک تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
  • تیزکار، بابک تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخص‌های رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]

ج

  • جعفریان، حجت الله تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
  • جلیل پور، جلیل تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
  • جوادیان، روح الله تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 13-25]

چ

  • چنگیزی، رضا اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]

ح

  • حسینی، سید ولی بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 55-70]
  • حسن پور، سمیه بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
  • حسینی شکرابی، سید پژمان تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخص‌های رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
  • حسینی فر، راحیل به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 65-83]
  • حسینی فر، سید حسین مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • حسینی فرد، سیدمهدی اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
  • حسین نیا، اسماعیل اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
  • حکمت‌پور، فاطمه تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
  • حلاجیان، علی تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]

خ

  • خارا، حسین اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
  • خسروی، محمد تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
  • خسروانی زاده، علی اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 13-24]
  • خواجه پور، علی عمران تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 13-25]

د

  • داوودی، رضا تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
  • درافشان، سالار اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]

ر

  • راهداری، عبدالعلی اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 13-24]
  • رجبی اسلامی، هومن تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
  • رحمتی، رحیمه استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 39-50]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 55-70]
  • رفیعی، غلامرضا اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
  • رفیعی، غلامرضا به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 65-83]

ز

  • زارعی، شیرین تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]

س

  • ساجد خانیان، عباس اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
  • سپاهی، جواد اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
  • ستوده، ابراهیم تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
  • سمائی، مهری تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخص‌های رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]

ش

  • شمسایی مهرجان، مهدی تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخص‌های رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
  • شمسایی مهرجان، مهدی تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
  • شناور ماسوله، علیرضا تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]

ص

  • صالحی، فرزاد تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]

ض

  • ضرابی، امین بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]

ع

  • عسگری سوادجانی، کوثر تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخ‌های ایمنی، آسیب‌شناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 69-81]
  • علیزاده، ابراهیم تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
  • علیزاده، مهدی تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
  • عنایت غلامپور، طیبه اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]

ف

  • فدایی راینی، رها اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
  • فرحناک رودسری، سحر تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
  • فرخ روز، مسعود اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
  • فیروزبخش، فرید اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]

ق

  • قاسمی، سید احمد مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • قبادی، شایان اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
  • قلیان، الهام اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]

ک

  • کیارسی علیخانی، الناز بافت‌شناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در‌ طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
  • کاظمی، رضوان ا... اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
  • کاظمی، رضوان اله تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
  • کاظمی فرد، محمد تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
  • کرامت، عبدالصمد اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
  • کرامت، عبدالصمد تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
  • کریمی، سمیه بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 55-70]

م

  • محجوب، سلیمان تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
  • محسنی، محمود اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
  • محسنی، محمود بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
  • محسنی نژاد، لفته تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
  • محمدیان، تکاور تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
  • محمدی دوست، مهرداد تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
  • محمدزاده، بهروز ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 37-53]
  • محمدی سیچانی، مریم تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخ‌های ایمنی، آسیب‌شناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 69-81]
  • مرادیان، سید حسین اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 13-24]
  • مرشدی، وحید اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
  • مرشدی، وحید مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
  • مرشدی، وحید تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
  • ملکی، مهرداد تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخص‌های رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]
  • منوچهری، حامد اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
  • موسوی، سید عبدالمجید تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]

ن

  • نجاتی زادگان، فرشته اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
  • نظری، علیرضا تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخ‌های ایمنی، آسیب‌شناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 69-81]
  • نظری، مریم تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخص‌های رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
  • نعیمی، الیمرا تأثیر جیره غذایی حاوی پری‌بیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
  • نفیسی بهابادی، محمود تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
  • نوری، حسینعلی استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 39-50]
  • نوروزی، مهرنوش اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]

و

  • ویسی، امیر اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
  • وهاب زاده رودسری، حبیب بررسی شاخص‏ های رشد و فعالیت آنزیم ‏های روده ‏ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]

ه

  • هرسیج، محمد ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچه‌ماهی انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 37-53]
  • هوشمند، حسین تأثیر ویتامین‌های E، C و سلنیوم به‌عنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]

ی

  • یارمحمدی، مهتاب تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
  • یگانه، هوشنگ تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
  • یوسفی جوردهی، ایوب اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]