آ
-
آهنگرزاده، مینا
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
ا
-
احمدی، اسما
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
احمدی فر، احسان
تأثیر جیره غذایی حاوی پریبیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
-
ادهمی، بتول
تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
-
اسدی، مهدی
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچهماهی انگشتقد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 37-53]
-
اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم
استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 39-50]
-
اعلمی فر، حامد
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
ایگدری، سهیل
بافتشناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
-
امینی، محمد
بافتشناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
-
اورجی، حسین
اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
-
اورجی، حسین
تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
ب
-
بادزهره، غلامرضا
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
-
باقری، دارا
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
بشارتی، نائره
تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]
پ
-
پائولوچی، مارینا
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
پیکان حیرتی، فاطمه
اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
-
پوربابایی، احمدعلی
به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 65-83]
-
پورباقر، هادی
بافتشناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
-
پوردهقانی، محمد
بررسی شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های روده ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
ت
-
تیزکار، بابک
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
-
تیزکار، بابک
تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]
ج
-
جعفریان، حجت الله
تأثیر جیره غذایی حاوی پریبیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
-
جلیل پور، جلیل
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
-
جوادیان، روح الله
تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخصهای رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 13-25]
چ
-
چنگیزی، رضا
اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
ح
-
حسینی، سید ولی
بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 55-70]
-
حسن پور، سمیه
بررسی شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های روده ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
-
حسینی شکرابی، سید پژمان
تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخصهای رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
-
حسینی فر، راحیل
به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 65-83]
-
حسینی فر، سید حسین
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
حسینی فرد، سیدمهدی
اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
-
حسین نیا، اسماعیل
اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
-
حکمتپور، فاطمه
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
-
حلاجیان، علی
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
خ
-
خارا، حسین
اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
-
خسروی، محمد
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
-
خسروانی زاده، علی
اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 13-24]
-
خواجه پور، علی عمران
تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخصهای رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 13-25]
د
-
داوودی، رضا
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
-
درافشان، سالار
اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
ر
-
راهداری، عبدالعلی
اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 13-24]
-
رجبی اسلامی، هومن
تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
-
رحمتی، رحیمه
استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 39-50]
-
رفیعی، غلامرضا
بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 55-70]
-
رفیعی، غلامرضا
اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
-
رفیعی، غلامرضا
به کارگیری نسبت های مختلف کربن و نیتروژن ورودی به یک سازگان مدار بسته پرورش کپور معمولی (Cyprinus carpio) بدون تعویض آب و بررسی روند تغییرات کیفی آب و تشکیل رشته های زیستی (Bio-Floc) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 65-83]
ز
-
زارعی، شیرین
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
س
-
ساجد خانیان، عباس
اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
سپاهی، جواد
اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
-
ستوده، ابراهیم
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
-
سمائی، مهری
تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]
ش
-
شمسایی مهرجان، مهدی
تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخصهای رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
-
شمسایی مهرجان، مهدی
تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
-
شناور ماسوله، علیرضا
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
ص
-
صالحی، فرزاد
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
ض
-
ضرابی، امین
بررسی شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های روده ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
ع
-
عسگری سوادجانی، کوثر
تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخهای ایمنی، آسیبشناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 69-81]
-
علیزاده، ابراهیم
تأثیر جیره غذایی حاوی پریبیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
-
علیزاده، مهدی
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
-
عنایت غلامپور، طیبه
اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
ف
-
فدایی راینی، رها
اثرات گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angostifolia) بر عملکرد رشد، نرخ بقاء و سیستم ایمنی در ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 1-12]
-
فرحناک رودسری، سحر
تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
-
فرخ روز، مسعود
اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
-
فیروزبخش، فرید
اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
ق
-
قاسمی، سید احمد
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
قبادی، شایان
اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
-
قلیان، الهام
اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
ک
-
کیارسی علیخانی، الناز
بافتشناسی لوله گوارش ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در طی مراحل اولیه تکوین [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 25-36]
-
کاظمی، رضوان ا...
اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
-
کاظمی، رضوان اله
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
-
کاظمی فرد، محمد
تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
-
کرامت، عبدالصمد
اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
-
کرامت، عبدالصمد
تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
-
کریمی، سمیه
بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 55-70]
م
-
محجوب، سلیمان
تأثیر لیزوفسفولیپید بر استفاده از منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات در جیره قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 51-64]
-
محسنی، محمود
اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
-
محسنی، محمود
بررسی شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های روده ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
-
محسنی نژاد، لفته
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
-
محمدیان، تکاور
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
-
محمدی دوست، مهرداد
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
-
محمدزاده، بهروز
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچهماهی انگشتقد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 37-53]
-
محمدی سیچانی، مریم
تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخهای ایمنی، آسیبشناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 69-81]
-
مرادیان، سید حسین
اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 13-24]
-
مرشدی، وحید
اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
-
مرشدی، وحید
مقایسه استفاده از اسید آمینه تورین به صورت مخلوط با غذا و اسپری بر عملکرد رشد و تغذیه و پاسخ های فیزیولوژیک ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 1-12]
-
مرشدی، وحید
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
-
ملکی، مهرداد
تأثیر سطوح مختلف پروتئین بر شاخصهای رشد بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم پرورش متراکم [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 1-10]
-
منوچهری، حامد
اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 11-24]
-
موسوی، سید عبدالمجید
تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 49-62]
ن
-
نجاتی زادگان، فرشته
اثرات سطوح مختلف اسیدآمینه تورین در جیره بر رنگ پذیری ماهی رزی بارب (Pethia conchonius) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 39-48]
-
نظری، علیرضا
تأثیر کفیر بر شاخص های رشد، بیوشیمی سرم، پاسخهای ایمنی، آسیبشناسی بافتی و عفونت با آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. 1758) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 69-81]
-
نظری، مریم
تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخصهای رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
-
نعیمی، الیمرا
تأثیر جیره غذایی حاوی پریبیوتیک سلماناکس بر کیفیت فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 25-37]
-
نفیسی بهابادی، محمود
تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782) [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 55-67]
-
نوری، حسینعلی
استفاده از پاروپای Acanthocyclops trajani در تغذیه آغازین نوزاد فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 4، 1399، صفحه 39-50]
-
نوروزی، مهرنوش
اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 43-56]
و
-
ویسی، امیر
اثرات پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus JCM 1136 ریزپوشانی شده بر فراسنجه های خونی و ترکیب شیمیایی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 13-25]
-
وهاب زاده رودسری، حبیب
بررسی شاخص های رشد و فعالیت آنزیم های روده ای بچه فیل ماهیان (Huso huso) تغذیه شده با جیره محتوی درصدهای مختلف مکمل کلرید سدیم (NaCl) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 27-38]
ه
-
هرسیج، محمد
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت عضله بچهماهی انگشتقد کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورش یافته در سیستم آکواپونیک [دوره 6، شماره 3، 1399، صفحه 37-53]
-
هوشمند، حسین
تأثیر ویتامینهای E، C و سلنیوم بهعنوان محرک سیستم ایمنی بر فاکتورهای خونی، رشد و ایمنی ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 6، شماره 2، 1399، صفحه 63-74]
ی
-
یارمحمدی، مهتاب
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
-
یگانه، هوشنگ
تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 71-85]
-
یوسفی جوردهی، ایوب
اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور [دوره 6، شماره 1، 1399، صفحه 27-41]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد