آ
-
آلوین
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
آنزیمهای کبدی
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
آنزیمهای کبدی
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
ا
-
اسپرم
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
استراتژی تغذیه ای
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
استرس اکسیداتیو
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
استروژن
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
اسید آراشیدونیک
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
-
اسیدهای آلی
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
ایمنیشناسی
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
-
ایمنی موکوسی
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
-
انفجار تنفسی نوتروفیل
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
ب
-
بازده تولید
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
باسیلوس ترنجیئنسوس
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
باسیلوس سرئوس
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
بافت روده
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
باکتری
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
بایوفلاک
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
-
بایوفلاک
پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 11-23]
-
بچه فیل ماهی
تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 17-27]
-
بچه ماهی
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
بچه ماهی سفید
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
بیضه
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
پ
-
پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
-
پریبیوتیک
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
-
پروبیوتیک
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
-
پروبیوتیکت
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
پروتئین
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
-
پروتئین گیاهی
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
پروژسترون
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
پودر ماهی
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
ت
-
تاسماهی ایرانی
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
تخم چشم زده
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
تخمدان
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
تخمدان
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
ترکیبات فنولی
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
-
ترکیب بیوشیمیایی بدن
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
-
ترکیب شیمیایی لاشه
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
تزریق
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
تغذیه
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
ج
-
جایگزینی
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
جیره غذایی
تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 17-27]
ح
-
حفاظت
کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 39-52]
خ
-
خون
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
خون
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
ر
-
رشد
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
رشد
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
-
رشد
پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 11-23]
-
رشد
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
-
رشد
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
-
رشد
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
روده
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
روغن ذرت
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
روغن گیاهی
کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 39-52]
-
روغن ماهی
کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 39-52]
ز
-
زبرا گورخری
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
ژ
-
ژلاتین ماهی
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
س
-
سینامالدهید
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
ش
-
شاخصهای تولیدمثلی
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
ع
-
عصاره سیر
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
عصاره سرخارگل
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
عملکرد رشد
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
غ
-
غذای زنده
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
-
غذای کنسانتره
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
ف
-
فیتواستروژن
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
فراسنجه های بیوشیمیایی
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
فراسنجههای خونی
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
-
فیلم آنتی باکتریال
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
-
فیل ماهی
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
فیلم زیست تخریبپذیر
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
ق
-
قزلآلای رنگینکمان
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
ک
-
کپور معمولی
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
-
کپور معمولی
پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 11-23]
-
کپور معمولی
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
-
کپور معمولی
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
-
کنجاله سویا
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
-
کنجاله سویای بدون روغن
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
ل
-
لایزین
تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 17-27]
-
لاکتوباسیلوسها
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
لقاح
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
م
-
ماهیان آب شیرین
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
ماهیان خاویاری
کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 39-52]
-
ماهیان خاویاری
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
ماهی باس دریایی آسیایی
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
ماهی شیر بندر
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
-
ماهی کوی
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
محیط بسته
پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 11-23]
-
مصرف آب
پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 11-23]
-
مکملهای خوراکی
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
میگوی وانامی
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
منبع لیپید
کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 39-52]
-
میوه بلوط
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
ن
-
نرخ متابولیسم
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
ه
-
هضم پروتئین
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
-
هضم کربوهیدرات
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد